Bedste ansigtscreme: Se de 11 udvalgte cremer til pleje af ansigtet i 2021

Bedste ansigtscreme: Se de 11 udvalgte cremer til pleje af ansigtet i 2021

Den bedste ansigtscreme matcher din huds behov for hudpleje. Se bort fra hvilken creme veninden eller det kendte ansigt i ugebladet bruger. Vælg en creme til ansigtet der giver din hud netop det den har behov for. Køb f.eks. en fugtgivende ansigtscreme hvis huden er tør. Bliv klogere på valg mellem alle de forskellige ansigtscremer på markedet og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist
Priser er opdateret i dag mandag d. 27 september 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 24. september 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 24. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Australian Bodycare Face Cream ansigtscreme

Konklusion: Her er den bedste ansigtscreme

Australian Bodycare Face Cream ansigtscreme er udvalgt af Louise, som den bedste ansigtscreme i september 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af ansigtscreme

Med den bedste ansigtscreme, så kan du gennemfugte tør hud, du kan kontrollere fedtet hud og du kan bekæmpe begyndende alderstegn i huden. Find hjælp her til at finde den bedste ansigtscreme til netop din type hud og de udfordringer du har.

En god ansigtscreme er et af de vigtigste skridt i din hudplejerutine og det er aldrig for tidligt at begynde at passe på den sarte ansigtshud.

Med den bedste ansigtscreme tilfører du din hud alle de gode egenskaber, som den har brug for for at holde sig spændstig og med en sund glød. Vores ansigtshud er forskellig og det er ansigtscremer også. I denne artikel kigger jeg nærmere på de absolut bedste ansigtscremer.

3 ting du bør holde fokus på når du køber ansigtscreme

 1. Kend din hudtype - Når du skal købe en ansigtscreme, så er det vigtigt, at du kender din hudtype, så du ved, hvilken creme du skal vælge. Der er stor forskel på ansigtscremer til tør hud og til fedtet hud.
 2. Vælg en ansigtscreme med solfaktor - Solens stråler er den sarte ansigtshuds største fjende. Solen ælder huden og fremprovokere rynker. Du kan derfor med fordel vælge en ansigtscreme med solfaktor.
 3. Din ansigtscreme skal absorberes hurtigt i huden - Vi lægger ofte vores ansigtscreme som base under foundation eller anden make-up. Det er derfor vigtigt, at din ansigtscreme hurtigt absorberes af huden.

Hvilken ansigtscreme er bedst i test?

1. Australian Bodycare Face Cream ansigtscreme

Australian Bodycare Face Cream ansigtscreme

Bedste ansigtscreme til dag og nat

Australian Bodycare Face Cream er en let, men stadig fugtgivende creme til ansigtet. Cremen er yderst drøj i brug, og er velegnet at bruge både morgen og aften. Den trænger hurtigt ind i huden, og på grund af indholdet af tasmansk peber, modvirker den irr... Læs mere hos Helsegrossisten

 • Absorberes hurtigt i huden
 • Minimerer og forebygger urenheder
 • Lindrer sart og irriteret hud
 • Styrker huden og genskaber dens naturlige fugtbalance
 • Parabenefri ansigtscreme
 • Vegansk ansigtscreme

2. Nivea Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream ansigtscreme

Nivea Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream ansigtscreme

Bedste match mellem pris og creme

Nivea Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream er en anti-aging dagcreme, som er specielt udviklet til kvinder i alderen 25+. Det er omkring denne alder, man skal begynde at tænke på anti-age, selvom det for mange lyder til at være tidligt - dog skal man... Læs mere hos Nicehair

 • Holdbar og intens fugtighedscreme
 • Allergivenlig

3. Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes rynkecreme

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes rynkecreme

Den bedste anti-age ansigtscreme

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream er en anti-age creme der passer perfekt til dig med en moden hud, som måske har problemer med pigmentpletter, eller små uønskede linjer. Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream går målrettet ind og mindsker rynker o... Læs mere hos Coolshop

5. Origins Original Skin Matte Moisturizer With Willowherb ansigtscreme

Origins Original Skin Matte Moisturizer With Willowherb ansigtscreme

Origins ansigtscreme

Origins Original Skin™ Matte Moisturizer With Willowherb er en fugtgivende ansigtscreme, som kan bruges af alle hudtyper. Den har en innovativ formel, der indeholder canadisk piletræsurt, som booster tilførslen af fugt, og efterlader huden med en mat fi... Læs mere hos Nicehair

9. Badeanstalten Balance ansigtscreme

Badeanstalten Balance ansigtscreme

Badeanstalten ansigtscreme

Badeanstalten Ansigtscreme Balance er en lækker creme til en normal/kombineret hudtype. Den indeholder nærende og fugtgivende mandelolie, som desuden er rig på gode fedtsyrer. Derudover er cremen med æteriske olier fra appelsin, palmarosa og lavendel, som... Læs mere hos Apopro

10. Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer ansigtscreme

Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer ansigtscreme

Bekæmper skader og ensarter hudens tekstur

Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer er en luksuriøs og ultra let creme, der føles silkeblød på huden. Cremen udligner misfarvninger som bl.a. leverpletter og skader efter solskoldning, uden brug af kemikalier. Ole Henriksen Sheer Tra... Læs mere hos Nicehair

11. Dermalogica Skin Smoothing Cream ansigtscreme

Dermalogica Skin Smoothing Cream ansigtscreme

Beskyttende creme med antioxidanter

Dermalogica Skin Smoothing Cream er en forbedret og opdateret udgave af den kendte og elskede creme. Denne udgave er tilføjet et særligt kompleks, som konstant tilfører fugt til huden i op til 48 timer for at forhindre fugttab, og for at beskytte hudens n... Læs mere hos Med24

Hvilken ansigtscreme skal jeg vælge?

Når du skal vælge den bedste ansigtscreme til netop din hud, er det en nødvendighed, at du tager udgangspunkt netop heri. Du bør derfor se bort fra hvad både veninden og den kendte fra ugebladet anbefaler. Medmindre du selvfølgelig har samme hud…

Tag’ altid udgangspunkt i din hud når du skal vælge ansigtscreme.

Hvilke signaler sender din hud dig? Er den sensitiv og følsom, har den ældningstegn eller er den enten tør eller fedtet?

Hudens behov kan ændre sig over tid og man bør derfor ikke de facto holde sig til én creme til ansigtet. Din hud kan i teorien have behov for en type ansigtscreme om sommeren og en anden om vinteren.

Hudens behov for pleje kan variere i takt med at hudens balance påvirkes af både udefra, men også indefra kommende faktorer. Der kan f.eks. være hormoner, sol, stress, indtag af fødevarer, allergi der slår ud el.lign. Faktorer der hver og en kan skabe en reaktion på din hud og give reaktioner på forskellige niveauer.

Før du svinger kreditkortet og køber ansigtscreme er det derfor vigtigt, at du definerer din huds behov - netop nu. Vælg en creme der matcher din huds behov.

Hvorfor skal jeg bruge ansigtscreme?

Du skal bruge en creme til ansigtet hvis du vil pleje huden og give den optimal beskyttelse mod inde- og udefra kommende påvirkninger.

Oplever du særlige problematikker med huden - tørhed, rødme mv. kan en god ansigtscreme minimere eller fuldkommen eliminere disse hudproblemer. Ønsker du og give din hud den rette beskyttelse bør du derfor investere i en god creme til ansigtet, der giver din hud den rette pleje.

Om sommeren kan man med fordele købe en ansigtscreme med solbeskyttende faktor, der anbefales når ansigtet udsættes for sol. Om vinteren kan en fugtighedsgivende ansigtscreme være et must-have da huden ofte udtørrer grundet de mange temperaturskift vi udsætter den for.

Den bedste ansigtscreme kan tilmed forebygge eller mindske eventuelle tidlige aldringstegn på huden. En god creme gør huden mere elastisk, fjerner fine linjer og bekæmper effektivt rynker. Du kan selvfølgelig også overveje en decideret rynkecreme hvis det er aktuelt.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 11 ansigtscremer, har Louise valgt Australian Bodycare Face Cream , som den bedste ansigtscreme i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 10 andre populære ansigtscremer, herunder bl.a. Nivea Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream, Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes, Weleda Skin Food & Origins Original Skin Matte Moisturizer With Willowherb... klik her for at se de resterende!

13 ofte stillede spørgsmål om ansigtscreme

Skal jeg vælge ansigtscreme uden kemi?

Ansigtscreme uden kemi er populært og det er ikke uden grund. Det kan være smag og behag, men forbrugerfokus er med tiden gået meget i retning af kosmetik, og herunder ansigtscreme, med naturlige ingredienser. De fleste (bedre) ansigtscremer i dag er dog (ofte) uden parfume og kemi. Du kan med fordel vælge en creme til ansigtet uden kemi hvis:

 • Du har sart hud
 • Du er gravid
 • Du har allergi
 • Du har en holdning til cremens indhold

Skal jeg vælge ansigtscreme med solfaktor?

Vælg en ansigtscreme med solfaktor hvis du er meget ude og solen er fremme. SPF, solbeskyttelsen, er i og for sig blot et fyldstof, der ikke nødvendigvis behøver og være i din vinter ansigtscreme.

Hvornår skal man vælge ansigtscreme uden parfume?

Man kan med fordel vælge en ansigtscreme uden parfume, hvis man har uren hud, sensitiv hud el.lign., som måske kan ledes tilbage til et tidligere skift af et hudplejeprodukt. Er ens hud fedtet eller hud tør, så bør man starte med at gennemgå ingredienserne i ens hudplejeprodukter. En gennemgang kan give anledning til udskiftning og opgradering af cremer.

Hvornår skal jeg bruge ansigtscreme?

Du kan med fordel bruge ansigtscreme i ansigtet hvis du oplever tør, fedtet, rød eller irriteret hud på kinder, i T-zonen el.lign. Behovet for at inddrage en god ansigtscreme i ens daglige skønhedsrutine, opstår hos de fleste, når de oplever disse fire forskellige situationer. Vælg derfor en creme til ansigtet er modsvarer dit hudproblem.

Hvorfor skal jeg bruge ansigtscreme?

Du kan bruge ansigtscreme hvis du vil arbejde med din hud og give den bedre forudsætninger for altid at tage sig bedst muligt ud. Du bør f.eks. anvende en fugtgivende ansigtscreme hvis du oplever tør hud i ansigtet.

Hvor kan man købe ansigtscreme?

Ansigtscreme kan købes online i en netbutik, i det lokale supermarked, på apoteket o.lign. salgssteder. Køber man online er udvalget større, priserne er (ofte) bedre og man får næsten altid fri fragt til døren. Uanset hvilken hudtype du har, så bør du også altid kunne finde den rette creme, som kan give den rette pleje, online, og få den leveret til døren.

Hvilken creme til ansigtet fjerner fine linjer og rynker i ansigtet?

Har man tydelige fine linjer og rynker i ansigtet, så er det ofte et tegn på fugtmangel i huden. En god creme til ansigtet fugter tilstrækkeligt, så hudens elasticitet øges og manglen på fugt kommes til livs. Hudens fine linje og rynker vil blive fyldt ud (med fugt) og dermed fremstå mindre tydelige.

Hvilken creme skal man vælge til tør hud i ansigtet?

Til tør hud i ansigtet bør man vælge en fugtgivende ansigtscreme. Man kan med fordel vælge en kombineret dag og natcreme uden parfume og parabener, der plejer huden og fremmer hudens elasticitet. De fleste ansigtscremer har en fugtgivende effekt på huden, men nogle mere end andre. Kan man ikke finde en kombineret dag og natcreme, så bør man investere i to forskellige varianter. Det er vigtigt at hudens behov, uanset hvilken hudtype man har, bliver dækket og pleje.

Hvilken ansigtscreme skal man vælge til fedtet hud?

Til fedtet hud skal man vælge en ansigtscreme der gennemfugter huden og sørger for, at fugten bliver ii huden til næste gang du påfører creme. Er ens hud fedtet, så skal man derfor, nok lidt paradoksalt, vælge en fugtgivende creme, der sikrer den rette mængde fugt. Fedtet hud har også brug for vand og andre plejende ingredienser, som man finder i ansigtscremer. En gel-creme har ofte en let konsistens og fugter ansigtshuden uden at fedte eller tilstoppe hudens porer.

Hvad betyder dermatologisk testet ift. creme?

Dermatologisk testet betyder, at man undersøger hudens tolerance over for et kosmetisk produkt. Produktet er testet på mindst 50 frivillige forsøgspersoner med forskellig alder og forskellige hudtyper – normal hud, sensitiv hud, kombineret hud, uren hud og hud med eksem/allergi. En lappeprøve med en nøje afmålt dosis af produktet placeres på huden i 48 timer. Hvis ingen testpersoner har vist reaktion på produkt, så klassificeres det som harmløst ift. at kunne forårsage hudirritation. Testen udelukker dog ikke, at en eller flere ingredienser i et produkt kan forårsage hudreaktion hos nogle.

Er dyre ansigtscremer bedst?

Den bedste ansigtscreme kan for veninden være én og for dig være en anden. Vælg derfor ikke creme ud fra prisen, men ud fra din huds behov. Den bedste creme netop dit ansigt kan sagtens vise sig og være den billigste på hylden. Der er dog ingen tvivl om, at ansigtscreme fra supermarkedet (ofte) ikke indeholder de samme gode ingredienser, som cremerne fra de store kosmetikmærker.

Creme til sart ansigtshud, hvilken skal man vælge?

Har man sart hud i ansigtet, og ofte tør, så bør man vælge en mild ansigtscreme med fugtgivende ingredienser. Man kan med fordel se efter en ansigtscreme uden parfume og parabener, der måske kan være medvirkende til problemet og påvirke en sensitiv hud i ansigtet. Hvilken hudtype man har bør også spille ind ved valg af creme. Vi har alle har forskellige hudtyper og dermed forskellige behov for pleje, som den rigtige creme kan give.Har man sart hud i ansigtet, og ofte tør, så bør man vælge en mild ansigtscreme med fugtgivende ingredienser. Man kan med fordel se efter en ansigtscreme uden parabener og parfume, der måske kan være medvirkende til problemet og påvirke en sensitiv hud i ansigtet. Hvilken hudtype man har bør også spille ind ved valg af creme. Vi har alle har forskellige hudtyper og dermed forskellige behov for pleje, som den rigtige creme kan give.

Ansigtscreme til normal hud, hvad skal man vælge?

Til normal hud kan man vælge blandt mange forskellige ansigtscremer. De dyreste cremer er ofte henvendt til specifikke hudproblemer, hudtyper el.lign., og de billigere er ofte gode overall produkter, som ligeså er gode til normal hud. Husk på, at hudens tilstand kan være et øjebliksbillede og at man derfor bør variere sit brug af creme hvis denne ændrer sig.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator og Origins Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Moisturizer.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise er Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger når det kommer til hudpleje mm.

Bedøm denne artikel
43 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5